sâmbătă, 18 aprilie 2020



   

AM ONOAREA!

LINIȘTEA și PACEA au coborât, la propriu, pe PĂMÂNT. Cine nu crede să se uite pe fereastră.
LINIȘTEA și PACEA în suflet ni le dă DOMNUL în fiecare an și, dacă suntem cu mintea și inima deschise, în fiecare clipă. Trebuie doar să vrem să le primim.
Astăzi, cu umilință dar și cu adevăr, cu respect pentru lăcașurile sfinte, constat că legătura sacră dintre noi și Dumnezeu este nemijlocită.
Chiar dacă bisericile sunt goale, la propriu, să iertăm, să fim solidari și mai buni iar atunci, cu inimile noastre curate, vor fi mai pline bisericile care sălășluiesc în sufletele noastre.
Vreau să cred că după ce va trece acest coșmar, acest dușman nevăzut, alungând din noi setea de putere, de bogăție, egoismul și răutatea, o să fie mai multă iubire și pace pe Pământ.
Pacea eternă este lângă noi. Nu trebuie decât să facem efortul să o îmbrățișăm.
Pentru a trăi în armonie pe Pământ nu avem nevoie de minți iluminate, însă avem nevoie de puțină voință în efortul pe care fiecare dintre noi putem și avem obligația de a-l face, pentru a fi mai buni și solidari.
Cu gândul la cei mai apropiați nouă, la colegi și la prieteni, dar și la întreaga umanitate, la cei care au fost, la care sunt și la care vor păși prin această lume, vă doresc SĂNĂTATE, PAȘTE LUMINOS ȘI LINIȘTIT!

NIHIL SINE DEO!
ONOARE ȘI PATRIE!

Vicepreședintele C.D. al S.C.M.D. pentru ZONA VEST
Col.(rtr.) Marin BUȚIU