duminică, 28 iulie 2019

Am onoarea!
    În nume personal, în calitate de vicepreședinte al CD al SCMD pentru Zona Vest și al B.O. al Filialei Reșița a SCMD transmit, cu stimă și respect, cordiale mulțumiri tuturor invitaților și membrilor de sindicat care și-au dăruit câteva ore din viață, relaționării, socializării și participării la Adunarea Generală a Filialei Reșița a SCMD care a avut loc în data de 24 iulie 2019.
    Le mulțumesc și celor care, din motive familiale sau medicale, nu au putut participa la această, cel puțin pentru subsemnatul, memorabilă întâlnire.
    Mulțumiri deosebite invitaților, respectiv conducerii SCMD care a prezidat A.G.F., în frunte cu d-l președinte al SCMD, dr. col.(rz) Mircea DOGARU și d-l secretar cpt.cdor.(rz) Sîrbu RĂZVAN, domnului general Mircea MÂNDRU de la Filiala Lugoj, d-lui președinte al Filialei Arad, col.(rtr) Vasile ARION, d-lui președinte al Filialei 1 Caransebeș, lt.col.(rz) Marius FRĂȚILĂ, d-lui președinte al Filialei 2 Caransebeș, col.(rz) Gheorghe CEAUȘU și tuturor membrilor B. O. ai Filialei Reșița a SCMD.
     Îi urez sănătate și putere de muncă noului președinte al Filialei Reșița a SCMD, d-l col.(rz) Florin-Vasile LUNGU și tuturor membrilor B.O. care au fost reconfirmați în funcțiile de vicepreședinți, respectiv secretară, fără a o uita pe colega noastră, d-na Silvia GHERGHEL, care este tot timpul alături de noi și ne sprijină în rezolvarea problemelor administrative.
     Cu voia Sa și cât o vrea Dumnezeu, pe măsura puterilor, la bine și la greu, voi sta și voi muncii în continuare alături de colegii mei de sindicat.
     Să nu uităm că, fie și dacă a fi membru de sindicat ar fi doar un motiv de socializare, merită să ne întâlnim. Cei care nu vor, probabil că se simt mai bine singuri dar este păcat pentru că, într-un viitor previzibil, vom fi sigur doar singuri... în eternitate.
     Vă doresc tuturor prosperitate și multă sănătate !
   
      Cu respect ,
      Vicepreședintele CD al SCMD pentru Zona Vest
      Col.(rtr) Marin BUȚIU