sâmbătă, 2 iunie 2012

Domnilor colegi ,

Este evident că, lecturând ultimele e-mail - uri primite în data de 01.06.2012, sunt de acord cu membrii de sindicat de la filialele din ţară care i-au solicitat d-lui col.Dogaru să intervină la persoanele cu putere de decizie pentru ca, în mod legal, să avem şi noi acces la utilităţile (imobilele) folosite de către filialele A.N.C.M.R.R. sau la spaţii similare.
Mai mult, consider că acest demers este rezonabil iar pentru realizarea solicitărilor noastre cred că este necesar ca să se insiste ca membrii S.C.M.D., din care majoritatea sunt şi  membrii ai A.N.C.M.R.R., să aibă acces la spaţii adecvate şi în localităţile în care funcţionează filiale ale S.C.M.D. şi în care nu există "Cămine de garnizoană" (ex.: la Reşiţa nu există cămin de garnizoană dar funcţionează, încă, Sediul C.M.J. CS, care după desfiinţarea obligaţiei de îndeplinire a stagiului militar, deţine spaţii nefolosite).
Pe de altă parte, având în vedere PROTOCOALELE încheiate la nivel judeţean de mai multe filiale, ar trebui să amintim USL-ului, chiar la nivel naţional, acum şi nu în toamnă pentru că nu suntem boboci ca să fim număraţi în toamnă (care o să mai fim în fiinţă atunci), să-şi respecte obligaţiile asumate prin protocoale încheiate, în cazul nostru, la nivelul judeţului Caraş-Severin, una dintre aceste obligaţii fiind şi alocarea de sedii pentru filialele SCMD Reşiţa şi Caransebeş.
Insist asupra faptului că demersul trebuie făcut, nu numai la nivel judeţean, dar şi la nivel naţional, pe lângă Guvernul României sau la ministerele de resort (M.Ap.N., M.A.I. şi S.R.I.).
Dacă ne cred nesemnificativi din punct de vedere electoral, politicienii ar trebui să se teamă şi să ia în considerare faptul că pensionarii din România sunt o forţă, dispersată acum, dar care, dacă ar fi să se unească cu toţii, să formeze un singur partid al pensionarilor şi să se voteze doar ei pe ei, ar rezulta o majoritate parlamentară condusă de "SFATUL BĂTRÂNILOR"(frumos nume de partid) care iar "asista social" pe ceilalţi.

Cu stimă ,
Preşedintele S.C.M.D., Filiala Reşiţa
Col.(r) Marin Buţiu