luni, 21 noiembrie 2016



21.11.2016
C O M U N I C A T

Având în vedere mesajul transmis în data de 14.10.2016 de conducerea S.C.M.D. privind convocarea adunărilor generale ale filialelor S.C.M.D. în perioada 01-25.11.2016, la şedinţa Biroului Operativ al Filialei Reşiţa din data de 27.10.2016 s-a hotărât  ca Adunarea Generală a S.C.M.D., Filiala Reşiţa să aibă loc în data de 24.11.2016, ora 16,00, la sediul filialei din mun.Reşiţa, Bd.A.I.Cuza, nr.39, parter (accesul direct din bulevard pe poarta de intrare la Poliţia Locală Reşiţa), mesajul fiind transmis către membrii de sindicat şi către conducerea S.C.M.D. în data de 01.11.2016.
Întrucât numărul membrilor de sindicat care au confirmat participarea depăşeşte locurile disponibile de la sediu, Adunarea Generală va avea loc la aceeaşi dată şi oră stabilite anterior în amfiteatrul Liceului Tehnic Reşiţa, aflat în spatele sediului Filialei Reşiţa a S.C.M.D.
Invităm conducerea S.C.M.D. să participe la Adunarea generală anuală, însă luând în considerare faptul că în această săptămână sunt planificate cele mai multe adunări anuale ale filialelor din ţară, dacă nu va fi posibil să fim onoraţi de conducerea S.C.M.D. cu prezenţa, vom face propunerea de a ne întâlni la o dată viitoare la care să participe câţi mai mulţi sindicalişti din zona de vest a ţării, aşa cum rezultă din mesajul primit astăzi de la Secretariatul General al S.C.M.D..
Ordinea de zi este stabilită potrivit comunicatului S.C.M.D. din data de 14.10.2016, cu excepţia pct.1, deoarece la nivelul Filialei Reşiţa a S.C.M.D., B.O. este complet şi nu se impun alegeri, după cum urmează:
1.-clarificări privind Legea pensiilor militare de stat şi O.U.G. nr.57/2015 - neconstituţionalitatea O.U.G. nr.57/2015 şi tergiversarea discutării ei în Camera Deputaţilor;
2.-instruire privind algoritmul demersurilor către autorităţi şi instanţele de judecată pentru acordarea drepturilor legitime rezerviştilor şi urmaşilor lor;
3.-primirea de noi membri şi plata la zi a cotizaţiei de membru al SCMD;
4.-perspectiva acţiunilor SCMD pentru aplicarea Legii sindicatelor, aflată în proiect la Camera Deputaţilor;
5.-prezentarea Bilanţului anual al Filialei Reşiţa;
6.-consemnarea şi dezbaterea propunerilor făcute de membrii de sindicat.

După adunare vom trimite procesul-verbal al adunării şi tabelul nominal cu membrii SCMD participanţi, prin e-mail, la Secretariatul General al SCMD.

BIROUL OPERATIV al  FILIALEI REŞIŢA a SCMD ,