miercuri, 2 august 2017

   
   ȘANTAJIȘTII și ȘANTAJABILII


   De la `90 încoace, sau poate chiar mai devreme, s-a lucrat intens de către șantajiștii universali, aflați în toate cele patru zări (manipulatorii vor sări să spună că este o aiureală de „teorie a conspirației”), pentru a crea o „resursă umană autohtonă” profund șantajabilă, adunând informații de toate felurile, prin mijloace informativ-operative specifice „serviciilor” (nimic nou sub soare), despre fiecare individ care a fost „canalizat” apoi spre funcții de decizie în statul român.
   În acest fel, șantajabilii au ajuns în funcții cheie, au condus și încă mai conduc România, având permanent „scula” șantajiștilor în coaste.
   Ahtiați după putere prin orice mijloace, ai noștri șantajabili, profitori și oportuniști, cunoscători de multe limbi străine, șireți și școliți, au încercat tot timpul să ne dea pe spate cu „intelighenția” lor dar, în fapt, au fost și sunt, pentru țară, doar niște nemernici de trădători care și-au făcut plinul pentru câteva generații de jigodii, aplicând principiul „după noi potopul”.
   După ce și-au adus „contribuția” la distrugerea economiei naționale (industrie, agricultură, finanțe, turism, prestări de servicii etc.) șantajabilii din toate partidele „lucrează” la ce a mai rămas,... adică la destructurarea instituțiilor care mai asigură apărarea, ordinea publică și siguranța națională.
   Este simplu ca dintr-o abilă mișcare, prin cozile de topor, unele proaste, altele trădătoare, să anihilezi dintr-un foc rezerva unei armate naționale, circa 80.000 de militari în rezervă, potrivit Wikipedia.
   În această mare confuzie generală, creată cu dibăcie de șantajiști, toți străinii ne oferă know-how (savoir-faire) pe bani grei sau alții ajutor / consiliere gratuită în modul în care se distruge o țară, râzându-și în barbă la gândul că tot ce este gratuit este plătit, în final, cel mai scump.
   Politicienii noștri acționează haotic, în marea lor majoritate, la îndemnul șantajabililor, crezându-se filozofi în țara lor dar cu mintea și rațiunea întunecate de aroganță, unii inocenți, alții trădători, adeverind încă o dată vorba din bătrâni că „prostul ne e prost destul dacă nu e și fudul”.
   Am mai spus-o, în mod repetat, pe site-ul Filialei Reșița a SCMD, că „prietenii” noștri externi, cu ajutorul șantajabililor interni, lucrează în mod planificat la destructurarea armatei, poliției și serviciilor, fapt pentru care am propus unirea tuturor rezerviștilor, fie și printr-un protocol, în scopul de a avea o puternică reprezentativitate națională.
   Acum, când războiul bate la ușă, țara arde și baba se pieptănă.
   Hoțul strigă, prindeți hoțul!
   Trădătorii, după ce au „convins” poporul că pensionarii, mai ales cei militari, trebuie să iasă din sistem cât mai repede, au tupeul jigodiei de a lăsa să se înțeleagă, călcând în străchini, că rezerviștii ar cam fi trădători.
   Până și Carol al II-lea a înțeles, în ceasul al 13-lea, că politicienii sunt varză (ca și el, de altfel) și nu mai poate avea încredere decât în armată iar în această situație disperată i-a dat puterea lui Antonescu pentru a salva, ce se mai putea salva, din țara sfâșiată.
   Astăzi am ajuns, din nou, într-un punct critic.
   Pe toate site-urile militarilor aceștia își spun că s-a ajuns la o situație de nesuportat din cauza șantajabililor.
   Voi reveni cu un articol separat pentru a nuanța perfidia celor care fac legi strâmbe, mai ales pentru pensionarii militari. Punctul „g” este diferit de lit.„g”. Numărul de „g-uri” crește pentru cei care au fost pensionați mai aproape de anul 2016. Sporurile nepermanente sau cele neprevăzute de legislația mai veche, fac diferența și sunt un motiv de „divide et impera”. 
   Am la îndemână, și le voi publica în viitor pe acest site, mai multe decizii de reclculare a pensiilor iar din anexele 1b la acestea rezultă diferențe flagrante de cuantumuri finale între pensionari cu aceeași funcție, același grad, aceeași vechime și aceleași componente de la „a” la „f”.
   Legea nr.223/2015 s-a vrut reparatorie și nediscriminatorie și a s-a ajuns exact pe dos de cum s-a dorit. Oare chiar s-a dorit!?
   Adică, pensionarilor care ați fost activi și înainte de 1990 și ați muncit tot pentru țară, la groapă cu voi!
   Achiesez la propunerile venite din partea SCMD și a O.N.G.-urilor militarilor care propun UNIREA în fața prostiei, nemerniciei și a trădării.

   Cu respect pentru cei care ne respectă,
   Președintele Filialei Reșița a S.C.M.D.
   Col.(rtr.) Marin BUȚIU