vineri, 22 ianuarie 2016

 Azi, 22.01.2016, ora 10.30, membrii B.O. al Filialei Reşiţa a S.C.M.D., la solicitarea acestora, au fost primiţi de d-l CIOBANU-MIU NICOLAE, Prefect al Judeţului Caraş-Severin. 

 Cu ocazia întâlnirii a fost depusă o informare scrisă al cărei conţinut îl anexăm, altături de câteva fotografii, în ataşament la e-mail.

 Activitatea, luând în considerare ultimele comunicate primite de la S.C.M.D., a fost dezbătută şi aprobată în şedinţa B.O. al Filialei Reşiţa din data de 21.01.2016, şi se înscrie în acţiunile de susţinere a revendicărilor cadrelor militare şi ale societăţii civile, astfel cum acestea rezultă din Comunicatul nr.37/19.01.2016 adresat Guvernului României, revendicări care vor fi învederate şi cu ocazia mitingului care va avea loc în Bucureşti în ziua de 24 ianuarie 2016.

 Urmează ca solicitările noastre să fie aduse şi la cunoştinţa parlamentarilor din Judeţul Caraş-Severin, direct şi pe adresele de e-mail ale acestora.
 Considerăm că este necesar să ne implicăm permamnent pentru sensibilizarea autorităţilor administrative şi pe parlamentarii din toate judeţele României în legătură cu problemele societăţii româneşti care ne privesc şi ne afectează şi pe noi, cadrele militare în rezervă. Prezentul e-mail se comunică şi Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

 Cu stimă ,

 Preşedintele Filialei Reşiţa a S.C.M.D.

 Col.(r)Marin BUŢIU