vineri, 14 noiembrie 2014

VOTAŢI ÎN MOD RAŢIONAL (păstraţi-vă inima pentru iubire)!



  
 BUNĂ ZIUA TUTUROR!

  Domnilor colegi, lecturând ultimele mesaje transmise de S.C.M.D., inclusiv poziţia partizană a colegului nostru, col. Aromanesei Radu de la Timişoara, membru P.N.L., nu pot decât să înţeleg sprijinul pentru unul sau pentru altul dintre cei 14 candidaţii la prezidenţiale şi acum pentru unul din doi, însă nu pot accepta ca sprijinul onest, rezultat din opţiuni politice, mai mult sau mai puţin raţionale, să se transforme într-o droaie de mesaje agasante.
   Subsemnatul nu sunt membru de partid şi fac munca sindicală cu titlu gratuit, ca mai toţi colegii noştri.
  Aşa cum am detaliat pe blog-ul Filialei Reşiţa, zilele trecute, este evident că "d-aia n-are ursul coadă" şi SCMD-ul scârţîie, pentru că unii colegi, profitând de calitatea de membru de partid şi de faptul că prin lege şi Statut nu ne este interzisă apartenenţa politică, în loc să facă politică sindicală la partid, fac politică la sindicat.
   Personal simt o greaţă faţă de toată tevatura asta cu alegerile pentru că dintre cei 14 candidaţi l-aş fi votat pe al 15-lea, însă acesta nu a candidat.
   Sigur că dacă ne gândim la cămaşă, care-i mai aproape de corp decât haina, adică exclusiv la noi, militarii în rezervă, realitatea ne-a demonstrat că unii politicieni, cu o ură viscerală, ne-au luat din pensie, în mod nelegal, ticălos şi fără pic de remuşcare iar alţii, chiar dacă numai în parte până în prezent, au reparat ce au stricat alţii.
   În aceste condiţii este lesne de înţeles, dacă nu eşti superîndoctrinat politic, că dintre două rele alegi răul cel mai mic care, întâmplător, este mai mic şi ca vârstă dar mai apropiat de doleanţele noastre... şi nu numai.
   Dacă aş fi un mercantil l-aş alege pe Iohannis pentru că este mai apropiat de sforarul şef care a promulgat legi care pe mine m-au favorizat.
   Dacă aş fi un adevărat coleg de sindicat l-aş alege pe Ponta pentru a da o şansă reală colegilor mei care au avut pensiile ciuntite zdravăn şi care aşteaptă o reparaţie totală.
   Din păcate, de la plutonier la general, tip de 25 de ani, nu s-a găsit nimeni până acum care să candideze la preşedinţie şi care să fie votat de toţi militarii români, activi, în rezervă şi în retragere pentru a stârpi corupţia şi a aduce România pe linia de plutire.
    Domnilor colegi, parcă un domn general, anul acesta, pe un blog, a sugerat să nu mai stăm cu mâna întinsă la politicienii corupţi şi să ne câştigăm / prezervăm drepturile legale, "prin noi înşine".
   Azi,... pentru preşedinte este târziu, mâine... pentru a fi parlamentar, este timp.
   Domnule preşedinte Dogaru, onorabili colegi, să trecem la fapte!!!
   Vă doresc un sfârşit de săptămână liniştit!
   VOTAŢI  ÎN  MOD  RAŢIONAL  (păstraţi-vă inima pentru iubire)!

   Cu stimă,
   Preşedintele Filialei Reşiţa a S.C.M.D.
   Col.(r) Marin BUŢIU